Bootstalling

Winterstalling voor uw boot in Aalsmeer

In onze loods pal aan het water in Aalsmeer is de hele winterperiode beschikbaarheid voor zo’n 100 boten. De loods is vochtvrij, goed geïsoleerd en beveiligd, waardoor u verzekerd bent van een veilige plek voor uw boot gedurende de koude wintermaanden. De loods is slechts een half uur varen van de Nieuwemeersluis bij Amsterdam en dus ook zeer geschikt voor recreatievaarders uit de stad. De winterstallingsperiode is van oktober t/m april. Uiteraard verzorgen wij ook het winterklaar maken van uw boot. Op onze goedgekeurde afspuitplaats kunnen wij het onderwaterschip van uw boot professioneel reinigen.

Onderhoud aan uw boot vanuit de stalling

Wanneer u uw boot in de winter bij ons stalt kunnen wij ook het onderhoud aan uw boot uitvoeren. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap: uw boot staat veilig op het droge en wordt perfect onderhouden en professioneel gereinigd zodat u in de zomer weer zorgeloos het water op kunt. Het is i.v.m. veiligheidsvoorschriften niet mogelijk om zelf onderhoud aan uw boot te doen in onze loods. Lees hier meer over onderhoud aan uw boot.

Ligplaats zomer voor uw boot in Aalsmeer

Ook in de zomer bieden wij ligplaatsen voor boten in Aalsmeer. De buitenligplaatsen zijn allen langs de steiger, er zijn dus geen moeilijk toegangbare vingerpieren. Het terrein is afgesloten door middel van een elektrisch hek en alleen toegankelijk voor onze klanten.

Naast de ligplaatsen buiten, beschikken wij ook over overdekte ligplaatsen in onze waterloods. Deze ligplaatsen zijn geschikt tot een bootlengte van maximaal 7.80m. Uw boot ligt veilig achter een overheaddeur in het water in de loods. Zorgen om uw boot tijdens bijvoorbeeld storm zijn hiermee verleden tijd. Alsmede de slechte weersinvloeden van zowel regen als de zon op uw kostbare boot. In de winterperiode halen wij uw boot uit het water en stallen deze veilig en droog binnen in onze loods. De loods is alleen toegankelijk voor huurders van deze ligplaatsen.

Het zomerseizoen is van april t/m oktober.

Tarieven voor bootstalling in zomer en winter

Aan de Oosteinderweg in Aalsmeer verzorgen wij in de periode van oktober tot april winterstalling voor uw kostbare boot. In onze geïsoleerde loods staat uw boot gedurende de winterperiode goed beschermd tegen de slechte weersinvloeden.

Tarieven:

  • Winterstalling: € 36,50 per m2 exclusief btw per seizoen
  • Zomerstalling buiten: € 100,- per strekkende meter inclusief btw per seizoen
  • Zomerstalling in overdekte bootloods incl.winterstalling op de kant in de loods € 2500,00 incl btw .
  • Hijsmogelijkheden € 40,00
  • Bewaking/toezicht aanwezig
  • Bokken en trailers aanwezig

Ligging bootstalling Hans Pel Aalsmeer:

  • 25 minuten vanaf Amsterdam
  • 10 minuten vanaf de Westeinderplassen
  • 55 minuten vanaf het Braassemermeer