Over ons

Boten, motoren, onderdelen, stalling en onderhoud

Handelsonderneming Hans Pel is jaren geleden begonnen vanuit een passie voor de recreatievaart. Van zomer- en winterstalling tot het onderhoud aan buitenboordmotoren en verkopen van gebruikte buitenboordmotor onderdelen – Wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door zorgeloos kunt genieten van uw boot.

Ruim 50 jaar ervaring in de botenwereld

Wij, Hans en Svend, hebben samen ruim 50 jaar ervaring in de botenwereld. Samen hebben we veel kennis en expertise op het gebied van boten, buitenboordmotoren en de onderdelen hiervan. Daarnaast hebben we een groot netwerk van andere watersportbedrijven. Zo kunt u voor Solas propellers niet alleen bij ons terecht, maar ook bij een van onze dealers.

De ideale ligging in Aalsmeer

We werken vanuit onze grote loods en vanuit onze bootstalling in Aalsmeer, waar we zowel particulieren als bedrijven vanuit het hele land verwelkomen. Vanwege de ligging aan het water is het mogelijk ons ook met de boot te bereiken. Wij kunnen uw boot indien gewenst uit het water hijsen en vervolgens in onze loods het onderhoud of de reparatie aan uw boot uitvoeren.

Tweedehands onderdelen buitenboordmotor

Naast nieuwe en tweedehands boten en buitenboordmotoren verkopen we ook tweedehands buitenboordmotoronderdelen. Een van onze grootste expertises is gebruikte buitenboordmotor onderdelen. Het voordeel hiervan is dat u bij ons voor schappelijke prijzen goede gebruikte onderdelen, kunt aanschaffen. Lees hier meer over tweedehands buitenboordmotoronderdelen.

Winter- en zomerstalling van boten in Aalsmeer

Zowel in de zomer als in de winter biedt Hans Pel bootstalling aan in onze speciale loods in Aalsmeer. Onze loods is schoon, geïsoleerd en vochtvrij. Naast het stallen van uw boot kunt u bij ons ook direct het onderhoud aan uw boot laten doen. Voorkomen is beter dan genezen, dus wij adviseren uw boot tijdig te laten onderhouden. Wanneer u dit in het laagseizoen doet kunt u gelijk bij de eerste zonnestralen weer het water op. Lees hier meer over bootstalling in Aalsmeer.

Tweedehands of nieuwe boten kopen

Naast het onderhoud aan boten en de verkoop van losse buitenboordmotoren en onderdelen verkopen wij ook vaarklare boten. Dit kunnen nieuwe of tweedehands boten zijn. Vaak worden deze door ons aangekocht van collega-watersportbedrijven of verkregen door inruil. Voor de startende bootliefhebber hebben we bijna altijd wel een mooie boot liggen voor een vriendelijke prijs. Lees hier meer over boten kopen bij Hans Pel.