Suzuki dealer

Suzuki buitenboordmotor kopen

Suzuki is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van buitenboordmotoren. Sinds de introductie van het eerste model brengt Suzuki regelmatig nieuwe innovatieve buitenboordmotoren uit die vaak in de prijzen vallen vanwege hun technische innovaties en duurzame kwaliteit. Hiermee kunnen we wel stellen dat Suzuki koploper is op het gebied van innovatie. Zo bedachten ze het Suzuki Selective Rotation-systeem, waarmee de draairichting van de bootschroef aangepast kan worden.

Officieel dealer van Suzuki buitenboordmotoren

Sinds 2007 zijn wij officieel dealer van Suzuki buitenboordmotoren. Suzuki buitenboordmotoren staan bekend om hun geavanceerde technologie, optimale prestaties en betrouwbare kwaliteit. Suzuki motoren zijn verkrijgbaar voor alle soorten boten: van 2.5 tot 350 pk. Een Suzuki bootmotor is een duurzame investering die garant staat voor veel vaarplezier.

Onderdelen Suzuki buitenboordmotoren

Naast nieuwe buitenboordmotoren van Suzuki verkopen wij ook tweedehands Suzuki buitenboordmotoren en tweedehands onderdelen. Wanneer de bootschroef, de motorkap of een ander onderdeel vervangen moet worden is de kans groot dat wij deze zo uit voorraad kunnen leveren en monteren.