Solas propellers

Officieel distribiteur van Solas bootpropellers

Hans Pel is sinds 2012 officieel distributeur van Solas propellers. Solas is s ‘werelds grootste en bekendste fabrikant op het gebied van bootpropellers. Solas bootschroeven passen op alle soorten en maten motoren van alle bekende en onbekende merken. Met meer dan 1000 variaties in materiaal, grootte, hubs etc. passen Solas bootpropellers op bijna alle bootmotoren van 2,5 tot wel 400 pk.

Waarvan zijn Solas bootschroeven gemaakt?

Solas bootschroeven, ook wel bootpropellers, zijn gemaakt van hoogwaardig chroom roestvrijstaal of sterk gecomprimeerd aluminium. Daarnaast zijn er ook een aantal plastic bootpropellers voor de kleinere typen buitenboordmotoren. De propellers van Solas zijn superstevig en gaan lang mee. De beste kwaliteit bootpropeller voor een redelijke prijs.

Hoe kan ik een Solas bootpropeller kopen?

U kunt uw Solas propeller kopen in onze speciale Solas Marine webshop. Om te bepalen welke bootpropeller geschikt is voor uw type boot en motor gebruikt u onze speciale PropFinder. Je vult hier de gegevens die op de huidige bootschroef staan in en dan krijgt u de mogelijkheden voor vervangende schroeven te zien. Naast in onze website kunt u ook een nieuwe bootpropeller kopen bij ons in Aalsmeer. Hier hebben we een grote voorraad Solas bootpropellers. Neem contact op om te kijken of uw propeller direct beschikbaar is.