Reparatie

Reparatieservice buitenboordmotoren in Aalsmeer

Wanneer uw buitenboordmotor niet meer werkt zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt een volledig nieuwe buitenboordmotor aanschaffen, maar dit kost veel geld en is lang niet altijd nodig. U kunt uw buitenboordmotor laten reviseren, dan wordt de volledige motor uit elkaar gehaald en worden alle onderdelen gecontroleerd, gereinigd en indien nodig vervangen. Ook reviseren is niet altijd nodig, vaak volstaat een ‘gewone’ reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in zowel vervangen als repareren van alle soorten buitenboordmotoren.

Reparatie buitenboordmotoren van alle merken

Wij kunnen alle soorten buitenboordmotoren repareren. We repareren veelal buitenboordmotoren van grote merken als Suzuki, Yamaha, Honda, Mercury en meer. Van al deze merken hebben we ook losse buitenboordmotor onderdelen op voorraad. U kunt altijd bij ons langskomen met uw kapotte buitenboordmotor. We zitten pal aan het water in Aalsmeer, en zijn per auto ook zeer goed te bereiken voor mensen die bijvoorbeeld uit Amsterdam en omstreken komen.

Voorkomen van schade aan uw buitenboordmotor is beter dan genezen

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Wacht niet te lang als uw motor kuren vertoont, maar laat uw motor tijdig repareren om verdere schade te voorkomen. We raden u dan ook altijd aan uw buitenboordmotor goed te laten onderhouden. Wanneer u dit in het laagseizoen doet bent u ervan verzekerd dat u zodra het vaarseizoen begint weer veilig het water op kunt. Lees hier meer over onderhoud aan buitenboordmotoren.