Whaly dealer

Officieel dealer van Whaly boten

Whaly is een van origine Nederlands merk dat bekend werd met hun felgekleurde boten van onverwoestbare kwaliteit. Hans Pel is sinds 2008 officieel dealer van Whaly, wat betekent dat wij alle boten van Whaly aan u kunnen leveren. U kunt enkele Whaly boten online bestellen of u kunt langskomen in onze loods in Aalsmeer om de Whaly boten die we op voorraad hebben zelf te bekijken.

Waarom een Whaly boot kopen?

Whaly boten zijn gemaakt van 100% polyethyleen (kunststof), waardoor deze boten enorm stevig en gemakkelijk te onderhouden zijn. De boten van Whaly zijn verkrijgbaar in diverse maten en staan erom bekend dat ze veel binnenruimte hebben. Het eenvoudige design kan geleverd worden in diverse primaire kleuren en grijstinten. Whaly boten zijn volledig recyclebaar en voor verschillende typen watersporters te gebruiken. Varen met een Whaly boot is niet moeilijk, ook de beginnende watersporter kan goed met Whaly uit de voeten.

Tweedehands Whaly boten

Naast nieuwe Whaly boten verkopen wij ook tweedehands Whaly boten. Deze worden volledig voor u opgeknapt en indien nodig voorzien van een nieuwe buitenboordmotor. Voor een tweedehands Whaly boot betaalt u als vanzelfsprekend een stuk minder dan voor een nieuw exemplaar. Wilt u een specifiek model hebben? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.